AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye selam göndermek

Kahve falında ölüye selam göndermek

Kahve falında ölüye selam göndermek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam göndermek gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Kahve falında ölüye selam göndermek işlerin düzgün gideceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birine selam göndermek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine selam göndermek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine yorulur.

Kahve falında birine selam göndermek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalettir.

Kahve falında ölü birini hacca göndermek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü hacca göndermek yeni kapılar açılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü askere göndermek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye selam söylemek can sıkıntısının geçeceğine, nefsine yenileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir