AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı avize görmek

Kahve falında taşlı avize görmek

Kahve falında taşlı avize görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, borçlarını ödeyeceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı avize gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Kahve falında taşlı avize görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Kahve falında avize taşı görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işarettir.

Kahve falında siyah avize görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde avize görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında avize asmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, fırsatların heba edileceğine inanılır.

Kahve falında avize kırıldığını görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet eder.

Kahve falında avize dükkanı görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir