AnaSayfa / Genel / Kahve falında avize almak

Kahve falında avize almak

Kahve falında avize almak işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avize almak gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında avize almak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık avize görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli avize görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında avize dükkanı görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan avize görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında avize hediye almak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında altın avize görmek azap çektiğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir