AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle odun taşımak

Kahve falında ölüyle odun taşımak

Kahve falında ölüyle odun taşımak üzüntülü günler yaşanacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, mutluluğunun daim olacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle odun taşımak gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Kahve falında ölüyle odun taşımak fal sahibinin elinin darlaşacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında atla odun taşımak kişinin kazancının çoğalacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kamyonla odun taşımak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucakta odun taşımak sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında odun taşımak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvalla odun taşımak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına yorulur.

Kahve falında odun taşımak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta odun taşımak can sıkıntısının geçeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir