AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta odun taşımak

Kahve falında kucakta odun taşımak

Kahve falında kucakta odun taşımak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kucakta odun taşımak gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Kahve falında kucakta odun taşımak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, giden birinin geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek taşımak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta insan taşımak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında birini kucakta taşımak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kısmetinin hep açık olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir