AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun taşımak

Kahve falında odun taşımak

Kahve falında odun taşımak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işlerin aksamayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalettir.

Kahve falında odun taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında sırtta odun taşımak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaş odun taşımak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işarettir.

Kahve falında eve odun taşımak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında atla odun taşımak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, hastalıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşekle odun taşımak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kamyonla odun taşımak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle odun taşımak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işarettir.

Kahve falında odun taşımak borçların kapanacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir