AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla odun taşımak

Kahve falında atla odun taşımak

Kahve falında atla odun taşımak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, komşularla ters düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında atla odun taşımak gördüyseniz:

  • Etrafa bazı şeyleri anlatabilmek adına direktifler vermek veya yepyeni fikirlerinizi boşa harcamak yerine, bırakın ne olacaksa olsun.

Kahve falında atla odun taşımak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalla odun taşımak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında eve odun taşımak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında kucakta odun taşımak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtta odun taşımak her zaman haklının yanında olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında sırtında odun taşımak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, duygularının karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşekle odun taşımak büyük sorunlar yaşayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun taşımak dünya malı elde edeceğine, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir