AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonla odun taşımak

Kahve falında kamyonla odun taşımak

Kahve falında kamyonla odun taşımak keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyonla odun taşımak gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kamyonla odun taşımak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kamyon odun görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun yüklü kamyon görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kamyon dolusu odun görmek kara kara düşünür olacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kamyona odun yüklemek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında eve odun taşımak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kucakta odun taşımak erken evlilik yapacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla odun taşımak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir