AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında odun taşımak

Kahve falında sırtında odun taşımak

Kahve falında sırtında odun taşımak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, canının sağ olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işarettir.

Kahve falında sırtında odun taşımak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Kahve falında sırtında odun taşımak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta odun taşımak ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işarettir.

Kahve falında atla odun taşımak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle odun taşımak dilediği gibi harcama yapacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında kucakta odun taşımak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşekle odun taşımak başın borçlularla belaya gireceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yaş odun taşımak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında eve odun taşımak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir