AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla odun taşımak

Kahve falında çuvalla odun taşımak

Kahve falında çuvalla odun taşımak daha rahat para kazanacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına yorulur.

Kahve falında çuvalla odun taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Kahve falında çuvalla odun taşımak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında çuvala odun koymak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvala odun doldurmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çuval odun görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çuval içinde odun görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında odun dolu çuval görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla odun görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalda odun görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir