AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle konuşmak elini öpmek

Kahve falında ölüyle konuşmak elini öpmek

Kahve falında ölüyle konuşmak elini öpmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, zahmete ve derde düşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle konuşmak elini öpmek gördüyseniz:

  • Dürüst fikir ya da değerlendirmeleriniz değerli, gerçekçi ya da haklı olabilir.

Kahve falında ölüyle konuşmak elini öpmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü babanın elini öpmek sağlığının da bozulacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü elini öpmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini elini öpmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok büyük destek vereceğine yorulur.

Kahve falında ölü el öpmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölülerin elini öpmek düzenin bozulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir