AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerin elini öpmek

Kahve falında ölülerin elini öpmek

Kahve falında ölülerin elini öpmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölülerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında bir ölünün elini öpmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün el öpmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün eline öpmek çok rahat edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek kafasının rahatlayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında ölü eli öpmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünü elini öpmek üzerindeki yükten kurtulacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir