AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, canının derdine düşeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Kahve falında ölü kimsenin elini öpmek kazancın artacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş kimsenin elini öpmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına yorulur.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kimsenin elini tutmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin elini öpmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinin öpmek özgüveninde artış yaşanacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir