AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü el öpmek

Kahve falında ölü el öpmek

Kahve falında ölü el öpmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalet eder.

Kahve falında ölü el öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında ölü bir birinin elini öpmek uykusuz geceler yaşayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle konuşmak elini öpmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek âlim kişiler arasına gireceğine, hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinin öpmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün elini öpmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir