AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık avize görmek

Kahve falında kırık avize görmek

Kahve falında kırık avize görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kırık avize gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında kırık avize görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı avize görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına işarettir.

Kahve falında sallanan avize görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı avize görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hastalıkların uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil avize görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında lamba avize görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında avize almak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avize dükkanı görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir