AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan avize görmek

Kahve falında yanan avize görmek

Kahve falında yanan avize görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan avize gördüyseniz:

  • Ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında yanan avize görmek hayır getirecek yollara girileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulur.

Kahve falında kırılan avize görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avizenin kırıldığını görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avize takmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kristal avize görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı avize görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında avize kırıldığını görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, endişeli durumların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir