AnaSayfa / Genel / Kahve falında avize hediye almak

Kahve falında avize hediye almak

Kahve falında avize hediye almak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret eder.

Kahve falında avize hediye almak gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında avize hediye almak işlerinin de rast gideceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avize asmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lamba avize görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, işyerini kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avize taşı görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı avize görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük avize görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında avize kırmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kavgaların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avizenin kırıldığını görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir