AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak haybeye para ve zaman harcayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı yatakta yatmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir