AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, rızkının da çoğalacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına delalettir.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, rızkın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynı yatakta yatmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Kahve falında ünlü biriyle aynı yatakta yatmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpekle aynı yatakta yatmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak yanlış yönde kararlar verileceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir