AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak kendi işini kurmak için adım atacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak işinin aksayacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, korkularının yok olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir