AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, hasta ve üzgün olacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle aynı yatakta yatmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı yatakta yatmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir