AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynı yatakta yatmak

Kahve falında aynı yatakta yatmak

Kahve falında aynı yatakta yatmak sevincinin üzüntüye döneceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına alamet eder.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak gönlünce bir yaşam süreceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalettir.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir