AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, yeni yatırımlar yapacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken problemler veya sonuca bağlanması gereken konular olabilir.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine tabir olunur.

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle aynı yatakta yatmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir