AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yelek giydirmek

Kahve falında ölüye yelek giydirmek

Kahve falında ölüye yelek giydirmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye yelek giydirmek gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Kahve falında ölüye yelek giydirmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında can yeleği giymek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yelek giymek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu yelek giymek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi yelek giymek şansın kaçacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün yelek giymek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis yeleği giymek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kürk yelek giymek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir