AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye terlik giydirmek

Kahve falında ölüye terlik giydirmek

Kahve falında ölüye terlik giydirmek kötü duygularını yeneceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye terlik giydirmek gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Kahve falında ölüye terlik giydirmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında taşlı terlik giymek kazancını çoğaltacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında erkek terliği giymek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir terlik giymek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında terlik alıp giymek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında naylon terlik giymek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert terlik giymek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorapsız terlik giymek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir