AnaSayfa / Genel / Kahve falında naylon terlik giymek

Kahve falında naylon terlik giymek

Kahve falında naylon terlik giymek güzelliklerle dolacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Kahve falında naylon terlik giymek gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Kahve falında naylon terlik giymek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Kahve falında naylon terlik almak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına delalettir.

Kahve falında naylon terlik görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında naylon ayakkabı giymek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında naylon kürek görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında naylon ip görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında naylon bebek görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon tabak görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sınavdan geçileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir