AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert terlik giymek

Kahve falında lacivert terlik giymek

Kahve falında lacivert terlik giymek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert terlik giymek gördüyseniz:

  • Kendiişlerinize veya ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında lacivert terlik giymek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert terlik görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert gecelik giymek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert corap giymek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yeni bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek kimseden korkmayacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine inanılır.

Kahve falında lacivert pijama giymek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert nişanlık giymek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında lacivert gömlek giymek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir