AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı terlik giymek

Kahve falında taşlı terlik giymek

Kahve falında taşlı terlik giymek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı terlik giymek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında taşlı terlik giymek büyük sorunların yaşanacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında taşlı terlik görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında rahat terlik giymek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin terliğini giymek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında küçük terlik giymek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki farklı terlik giymek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Kahve falında mor terlik giymek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulur.

Kahve falında kışın terlik giymek az da olsa feraha çıkılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir