AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek terliği giymek

Kahve falında erkek terliği giymek

Kahve falında erkek terliği giymek kısmetinin artacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine işarettir.

Kahve falında erkek terliği giymek gördüyseniz:

  • Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında erkek terliği giymek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu terlik giymek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında şeffaf terlik giymek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış terlik giymek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında parlak terlik giymek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Kahve falında siyah terlik giydiğini görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, insanlardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni terlik giydiğini görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir