AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir terlik giymek

Kahve falında yeni bir terlik giymek

Kahve falında yeni bir terlik giymek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, büyük atılımlar yapılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalettir.

Kahve falında yeni bir terlik giymek gördüyseniz:

  • Romantizm ön planda aldığınız işaretleri doğru değerlendirmelisiniz.

Kahve falında yeni terlik giydiğini görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir terlik giymek her zaman şükür içinde olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni terlik giymek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, mahsullerin fazlalaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir terlik görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet eder.

Kahve falında yeni terlik aldığını görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni erkek terliği görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak terlik giymek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında güzel terlik giymek getirisinden daha fazla olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir