AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehre taş atmak

Kahve falında nehre taş atmak

Kahve falında nehre taş atmak müşterilerinin çoğalacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulur.

Kahve falında nehre taş atmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Kahve falında nehre taş atmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehre atmak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında nehrin taştığını görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çoruh nehrini görmek keyifli olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sakarya nehrini görmek servet sahibi olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında neptün görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında neptün gezegeni görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, güzel huylarını terk edeceğine delalettir.

Kahve falında neskahve içmek mevcut konforunun da devam edeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir