AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek taş atmak

Kahve falında köpek taş atmak

Kahve falında köpek taş atmak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işarettir.

Kahve falında köpek taş atmak gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında köpeğe taş atmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında köpek taş atmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeklere taş atmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, duymadığı sözleri duyacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişiye taş atmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında çakıl taşı atmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birilerine taş atmak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavga ederken taş atmak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş atmak taşlanmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir