AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye su taşımak

Kahve falında ölüye su taşımak

Kahve falında ölüye su taşımak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, rütbe edineceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye su taşımak gördüyseniz:

  • Romantik saatler geçirme fırsatını kaçırmanıza neden olabilecek şeyler yaşamamak için kontrolü elinizde tutmalısınız.

Kahve falında ölüye su taşımak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü taşımak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, verilen emeğin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında ölü bebek taşımak arabalara ve topraklara sahip olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak durumunuzun iyileşeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi ölüsünü taşımak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir