AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü taşımak

Kahve falında ölü taşımak

Kahve falında ölü taşımak sorunların çabucak atlatılacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü taşımak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir veya ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kendi ölüsünü taşımak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, geniş bir ev satın alacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü sırtında taşımak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bebek taşımak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle odun taşımak hayatın keyifli bir hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir