AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bebek taşımak

Kahve falında ölü bebek taşımak

Kahve falında ölü bebek taşımak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bebek taşımak gördüyseniz:

  • Ateşin icadından beri içlerinde bulundukları durumu unutan bazı kişiler, olmadık durum veya kişileri savunma rolüne soyunabilirler.

Kahve falında ölü bebek taşımak işlerinin yaver gideceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye su taşımak artık kötü günler yaşamayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insan taşımak bolluk ve berekete kavuşacağına, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sevindirici şeyler duymaya delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle odun taşımak kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü eti taşımak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir