AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sırtta taşımak

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak işten ve güçten el etek çekileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini sırtında taşımak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü sırtında taşımak bir süre belini doğrultamayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında köpeği sırtında taşımak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini sırtında taşımak çok hayırlı adımların atılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında sırtında buğday taşımak her hayalini de gerçekleştireceğine, bunun da geleceğine delalettir.

Kahve falında ölen anneyi sırtında taşımak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir