AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ölüsünü taşımak

Kahve falında kendi ölüsünü taşımak

Kahve falında kendi ölüsünü taşımak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına alamet eder.

Kahve falında kendi ölüsünü taşımak gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmaları, finansal girişimleri veya ortaklık ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda sağlam temellere dayalı olmayan anlaşmalar yapabilir veya sözler verebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü sırtında taşımak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü eti taşımak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye su taşımak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü taşımak rızkının bollaşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insan taşımak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir