AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye su dökmek

Kahve falında ölüye su dökmek

Kahve falında ölüye su dökmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, işinde zarar edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye su dökmek gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında ölünün üzerine su dökmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye su dökmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü üzerine su dökmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek adını kirleteceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek kurulu düzeninin devam edeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün eline su dökmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulur.

Kahve falında pencereye su dökmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, onlara hayrının dokunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir