AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üzerine su dökmek

Kahve falında ölünün üzerine su dökmek

Kahve falında ölünün üzerine su dökmek günbegün kötüleşeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • Olumlu değişikliklere konsantre olun.

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek hayırlı haberler duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye su dökmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün eline su dökmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine su dökmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü üzerine su dökmek hacetinizin giderilmesine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşin üzerine su dökmek faturaların biriktikçe birikeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir