AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü üzerine su dökmek

Kahve falında ölü üzerine su dökmek

Kahve falında ölü üzerine su dökmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, hasta ise iyileşeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ölü üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek işinde aranan biri haline geleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek durumun değişmesine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün eline su dökmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye su dökmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret eder.

Kahve falında ölü üzerine su dökmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün üzerine su dökmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına inanılır.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir