AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstüne su dökmek

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, gönül gözünün açılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kısmetin açılacağına, şansının döneceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek hakkını alacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek kindar olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne çamaşır suyu dökmek olumsuz olaylar yaşayacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında halının üstüne su dökmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek borç batağına düşeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, evine bereket geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir