AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden selam almak

Kahve falında ölüden selam almak

Kahve falında ölüden selam almak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden selam almak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşmak veya bağlantı kurmak bazı konulara yaklaşımınızı değiştirebilir veya aklınıza yeni şeyler getirebilir.

Kahve falında ölüden selam almak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye selam göndermek mutluluğunun büyüyeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün selam söylemek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam yollamak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam vermek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret eder.

Kahve falında ölülere selam vermek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam söylemek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında ölülerle selamlaşmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir