AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz ve nar görmek

Kahve falında muz ve nar görmek

Kahve falında muz ve nar görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, elinin de bolluk göreceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında muz ve nar gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Kahve falında nar ve muz görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında muz ve nar görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında ballı muz görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muz bahçesi görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, de rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında muz ağacı görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz ve armut görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine inanılır.

Kahve falında muz elma görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muz taşımak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir