AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden muz almak

Kahve falında ölüden muz almak

Kahve falında ölüden muz almak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölüden muz almak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında ölüden muz almak rütbe edineceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye muz yedirmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye muz vermek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz yediğini görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, dünya mallarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kiraz ve muz görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında portakal ve muz görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ham muz görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında muz suyu içmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir