AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz satmak

Kahve falında muz satmak

Kahve falında muz satmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muz satmak gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Kahve falında muz satmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ceviz ve muz görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında muz paylaşmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında muz ağacı ekmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında olmuş muz görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş muz görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında muz ağacı görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, büyük zorluklar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan muz koparmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, şansının bahtının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir