AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında muz görmek

Kahve falında buzdolabında muz görmek

Kahve falında buzdolabında muz görmek keyfinin yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, dertlerin artacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında muz gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında buzdolabında muz görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, kendisini işine vereceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının içini görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, işlerin düzgün gideceğine alamet eder.

Kahve falında buzdolabı tamir etmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabını boş görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalettir.

Kahve falında buzdolabına koymak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabında tatlı görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında dolu buzdolabı görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir