AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz istemek

Kahve falında muz istemek

Kahve falında muz istemek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet eder.

Kahve falında muz istemek gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında muz istemek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında bal ve muz görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında muz aldığını görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında elinde muz görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında muzlu kek görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muzlu puding yemek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında çok muz görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, isteklerinin erteleneceğine rivayet eder.

Kahve falında muz ağacı dikmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir