AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık kazmak

Kahve falında mezarlık kazmak

Kahve falında mezarlık kazmak iç huzurunun yerinde olacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık kazmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızın ya da ulaşmak istediğiniz hayallerin özel yaşamınızdan etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında elleriyle mezar kazmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını kazmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, ana baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık kazdığını görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet eder.

Kahve falında mezar kazmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını kazdığını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarını kazdığını görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün mezarını kazmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir