AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mezar kazmak

Kahve falında boş mezar kazmak

Kahve falında boş mezar kazmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında boş mezar kazmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar aslında hiç açılmaması gereken başlıkların ortaya dökülmesi anlamına gelse de, olayları görmezden gelmek de, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında boş mezar kazmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi mezarını kazdığını görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eliyle mezar kazmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin mezarını kazmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye mezar kazmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında annesinin mezarını kazmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, günden güne sorunlarının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir