Kahve falında birisine masaj yapmak

Kahve falında birisine masaj yapmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında birisine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Kahve falında ayak masajı yapmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğe masaj yapmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye masaj yapmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneye masaj yapmak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına alamet eder.

Kahve falında birisine masaj yapmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadına masaj yapmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak kazançlı işler yapılacağına, hayırlı işe işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir